Portfolio

Op deze pagina vind u voorbeelden van mijn werk. Naast het standaard werk is maatwerk of een verzoek iets te maken naar aanleiding van een foto ook vaak mogelijk.

Op verzoek heb ik een tafel gemaakt van grenen. Dit heeft een iets warmer uitstraling dan nieuw steigerhout.
Het tafelblad is geheel glad geschaafd en heeft een afwerking gekregen met een matte blanke lak. (klik op de foto voor een grotere afbeelding)

grenen tafel  grenen tafel 1

Op verzoek van www.jobbootcamp.nl heb ik een groot werkeiland van steigerhout geleverd. Dit eiland moest vrij groot zijn omdat er meerdere mensen aan moeten kunnen werken.

Het onderstel is gemaakt van steigerpijp met een doorsnede van 60 millimeter. Dit geeft een zeer robuuste uitstraling. Het blad is gemaakt van nieuw steigerhout en meet 2 meter breed en 4 meter lang. Dit is voldoende om 8 mensen een werkplek te geven.

werkeiland2

werkeiland        werkeiland2

Voor Marleen en Sharon heb ik een kleine "hoekbank" van steigerhout gemaakt. De breedte is 110 centimeter. De bank moest passen op een balkon in Amsterdam op de plek waar voorheen een kolenopslag stond. De vraag was of er iets mogelijk was op zo'n kleine plek. Zoals u kunt zien er er best wat van te maken. Het schuine hoekdeel is afneembaar. Zo kan je er ondanks de beperkte ruimte toch met twee personen op zitten.

bankje balkon

Ernst had een spoedklus. Hij wilde een loungebank van douglashout, op maat gemaakt hebben. De bank was een kado voor een stelletje wat net op huwelijksreis was. De loungebank moest op zijn plek staan als het pas getrouwde stel thuis kwam. Dat is gelukt!

loungebank douglashout Ernst

 

Goedenavond Frank,

De bank staat op zijn plek,  hij past precies tussen de 2 muurtjes. Hij had geen centimeter breder moeten zijn. Hij past precies. ik vind hem geweldig

Ik zal jouw bedrijfje zeker aanbevelen als men vraagt waar de bank vandaan komt.

Met vriendelijke groet.

Ernst

Deze loungeset van nieuw steigerhout maakt uw terras heel flexibel in te richten.

loungeset steigerpijp

Zoals gezegd is maatwerk of een speciaal verzoek ook mogelijk. Hier was het verzoek de zitting van de loungeset van steigerhout iets af te laten lopen en de rugleuning iets hoger te maken. De bijpassende tafeltjes met een steigerpijp onderstel maken het geheel af.

Loungeset van douglashout.

Loungeset van Douglas hout.

Hoewel een hoekbank best mooi is maakt u uw terras veel flexibeler door voor losse elementen te kiezen. Een hoekbank natuurlijk erg statisch. Daarbij is de plek in de hoek vaak in ongebruik als er meer mensen op de bank zitten.

Door te kiezen voor een paar losse stoelen en banken met een verrijdbare hocker kunt u uw terras optimaal benutten. De hockers zijn verrijdbaar en sluiten qua hoogte goed aan op de bank en stoelen. u kunt ze dus ook aanschuiven.

Deze loungeset is gemaakt van douglas hout. Dat kost iets meer van gewoon steigerhout maar gaat wel langer mee.

loungestoel douglas

Loungeset van nieuw steigerhout. De tafels hebben een steigerhout blad en een onderstel van steigerpijp.

Loungeset met steigerpijp tafels

Deze set is ook maatwerk. Dit stelde de klant in staat de oude kussen nog gewoon te gebruiken in de nieuwe loungeset. De set is gemaakt van nieuw steigerhout. De tafels hebben steigerpijp als onderstel.

lounge set steigerpijp          tafel steigerpijp

Een loungebank van hardhout met een verrijdbare hardhouten hocker.

Loungebank van hardhout

Een klant wilde graag een hardhouten loungebank met hocker. Dit model gaat vele jaren mee. Hoewel hardhout natuurlijk duurder is dan steigerhout of douglashout zijn wij in dit model vaak ook de goedkoopste van Nederland en Belgie.

Dit is loungebank van douglas hout. Douglas gaat aanzienlijk langer mee dan gewoon steigerhout terwijl het slechts iets duurder is.

loungebank douglas hout

Ik heb op verzoek van een kennis deze stoel gemaakt. Hij gaf aan een stoel te hebben gezien in Oostenrijk en wilde deze graag aan zijn vriendin geven. Op basis van foto's van hem heb ik een kopie gemaakt met een eigen draai.

ligstoel steigerhout