Even voorstellen?

Ik ben Frank ik en ik ben de eigenaar en bedenker van www.ikmaakhetzelfwel.be. Deze site is en blijft de goedkoopste oplossing voor verkrijgen van uw eigen steigerhouten loungebank of hoekbank. Immers, zelf maken is altijd goedkoper dan laten maken!

Mocht u het zelfs met de bouwtekeningen van www.ikmaakhetzelfwel.be niet ziet zitten om zelf uw steigerhouten meubels te maken, dan kunt u hier terecht.
Ik kan u deze steigerhouten meubelen tegen een lage prijs aanbieden terwijl de kwaliteit hoog blijft.  Ik zal u uitleggen hoe ik dit doe.

Bij goedkopeloungebank.be besteden veel aandacht aan uw meubels.

Ik heb goede afspraken gemaakt met de houthandel. Zodoende hoef ik geen gebruik te maken van goedkoper Oost-Europees vurenhout. Ik gebruik dan ook alleen top kwaliteit Noord-Europees vurenhout.  Wilt u nog langer genieten van uw steigerhouten meubel, dan is het wellicht een optie om het meubel in Douglas hout te maken. Dat kost een fractie meer maar gaat ongeveer 2 keer langer mee.

Natuurlijk gebruik ik alleen schroeven van roestvrij staal.

Dit alles maakt het mogelijk om voor een voor een goede prijs vaak net even wat meer te kunnen bieden. Het is zo dat wij  een beperkt aantal product aanbieden. Maar ook dit helpt de prijzen laag te houden. Elk product is in bijna elke maat verkrijgbaar. Mocht u iets afwijkend willen hebben kunt altijd even contact opnemen voor de mogelijkheden.